10 dec. 2017

Cumpărarea unui nou locaș de cult pentru parohia "Toți Sfinții" din Grenoble

Biserica "Sfântul Mavrichie"
Luni, 9 octombrie 2017, reprezentanții Parohiei ortodoxe române, "Toți Sfinții" din Grenoble s-au întâlnit la notar cu reprezentanții Diocezei catolice, pentru a semna actele de cumpărare a bisericii "Sfântul Mavrichie" (Eglise Saint Maurice, 10 place Paul Eluard, 38400 Saint Martin d'Heres).

Lucrările de renovare au început în cea de-a doua jumătate a lunii octombrie, grație meșteșugului și îndemânării credincioșilor din parohie, care au contribuit fiecare după darul și putința lor. Astfel, se estimează că până la Crăciun se va putea demenaja din biserica Sfântul Bernard, unde s-a slujit începând cu luna septembrie 2008.

Mulțumiri se aduc tuturor celor care au ajutat prin rugăciune și prin dăruirea de tot felul, ştiind că s-au făcut „de bună trebuinţă Stăpânului", Dumnezeul nostru. Cu inima smerită şi plină de recunoștință ne întoarcem și acum către toți binefăcătorii care ne ajută prin contribuția lor, nu numai de a sluji într-un nou locaș de cult, al nostru, ci și în desăvârșirea legăturilor dintre noi, ce se țes prin nevăzutele fire de Lumină, mai cu seamă când lucrăm împreună. Si în continuare, contăm pe sprijinul dumneavoastră, pentru a putea săvârşi cele începute. Vă suntem recunoscători pentru orice fel de ajutor pentru ctitorirea acestui  locaș de cult, unde Cerul se coboară pe pământ și se împarte fără despărțire tuturor.

Cei care doresc sa contribuie printr-un ajutor financiar, pot trimite darul lor în contul parohiei:

Bénéficiaire ASSOCIATION CULTUELLE TOUS SAINTS
IBAN FR76 3000 3009 9400 0372 6214 043
BIC SOGEFRPP
Adresse de
la banque
Société Générale
18 Boulevard Maréchal Foch, 38000 Grenoble

Les dons sont déduits des impôts à hauteur de 66%. Autrement dit, un don de 100 euros ne coûte que 34 euros au donneur. Les déductions d'impôts ne peuvent pas dépasser 20% du revenu imposable.

Vă mulțumim!

Semnarea actelor la notar




Lucrările de renovare



După lucru, o agapă binemeritată





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu